ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει ένα εξαιρετικό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών στους επισκέπτες του νησιού μας, συμβάλλοντας στην ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ζακύνθου.

ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ

Με σκοπό την προσφορά στον ασθενή και με όραμα τη συμβολή στην αναβάθμιση των ιατρικών υπηρεσιών στο νησί δημιουργήσαμε, έναν καινοτόμο και απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, πολυχώρο.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου (Zante Medical Care) θέλοντας να προσφέρει επιπρόσθετες υπηρεσίες υγείας, εντάσσει στις παροχές της τον Ιατρικό Βελονισμό.

Απεικονιστικο Κεντρο

Η τεχνογνωσία και η εµπειρία που εγγυάται ως εδραιωµένη πλέον παράδοση στην ακτινοδιάγνωση, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε όλο το φάσµα των διαγνωστικών εξετάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου προσφέρει ένα πλήρες σύνολο πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των ασθενών. Η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο ιατρείων (5 Ιατρεία, 2 Πολυιατρεία και ένα Απεικονιστικό και Διαγνωστικό κέντρο) στην πόλη της Ζακύνθου και τις κυριότερες τουριστικά περιοχές του νησιού.

Μέσα από μια άρτια εκπαιδευμένη και εξειδικευμένη ομάδα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιημένων και αναγνωρισμένων από διεθνείς οργανισμούς για την ποιότητά τους, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των ασθενών. Η ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας αποτυπώνεται στις συνεργασίες με έγκριτους και διαπιστευμένους ιατρικούς ομίλους και ασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και στην αναγνώριση από διεθνείς οργανισμούς.

Η λειτουργία της Ιατρικής Φροντίδας Ζακύνθου είναι πιστοποιημένη από την TEMOSInternational (“QualityinInternationalPatientCare”) – πιστοποίηση βασιζόμενη σε ISO 9001 - και η ιατρική δομή μας αναγνωρίζεται από το Diplomatic Council ως “PreferredpartnerClinic”. Επίσης, η Ιατρική Φροντίδα Ζακύνθου αποτελεί μέλος τουΕλληνικού Συμβουλίου Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ.

Τα διοικητικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στον κεντρικό δρόμο του τουριστικού θέρετρου Καλαμάκι.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ         ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

τα ιατρεια

Πολυϊατρείο - Πόλη Ζακύνθου

Υφαντουργείων 61 & Αρτέμιδος

Αλυκανάς

Κεντρικός δρόμος Αλυκανά

Αργάσι

Κεντρικός δρόμος Αργασίου

Απεικονιστικό Κέντρο

Τεμπονέρα 22

Καλαμάκι

Κεντρικός δρόμος Καλαμακίου

Λαγανάς

Κεντρικός δρόμος Λαγανά

Τσιλιβί

Κεντρικός δρόμος Τσιλιβί

Πολυϊατρείο Λαγανά

Κεντρικός δρόμος Λαγανά

Μαγνητικός Τομογράφος

Φλόκα Γαϊτάνι

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΑΣ